گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

شهادت «اسماعیل برهوم»، عضو دفتر سیاسی حماس تایید شد

شهادت «اسماعیل برهوم»، عضو دفتر سیاسی حماس تایید شد جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت اسماعیل برهوم عضو دفتر سیاسی خود در حمله هوایی ساعتی پیش ارتش اسرائیل به بیمارستان ناصر در خان یونس را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 24
کد خبر: ۲۷۴۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت اسماعیل برهوم عضو دفتر سیاسی خود در حمله هوایی ساعتی پیش ارتش اسرائیل به بیمارستان ناصر در خان یونس را تایید کرد.

حماس تصریح کرد: هدف گرفتن شهید برهوم در حالی که وی در داخل یکی از بخش‌های بیمارستان تحت درمان بود، جنایتی جدید در پرونده مملو از جنایاتِ اشغالگران تروریست است که هیچ ارزشی به مقدسات، جان مردم و مراکز درمانی قائل نیستند، این جنایت بار دیگر تاکید می‌کند که رژیم صهیونیستی کاملا به قوانین بین‌المللی بی‌اعتناست و به سیاست کشتار هدفمند خود علیه مردم فلسطین و رهبران آن ادامه می‌دهد.

این جنبش فلسطینی بمباران بیمارستان را که تشدید تنشی خطرناک در جنایات صهیونیست‌ها در حق فلسطینی‌ها و نقض آشکار همه قوانین بین‌المللی است، شدیدا محکوم کرد.

حماس تاکید کرد: فرمانده شهید اسماعیل برهوم از شخصیت‌های برجسته فعالیت اسلامی و تبلیغی و یکی از ستون‌های این جنبش در نوار غزه بود که زندگی خود را در خدمت به مردم، دین و مساله فلسطین سپری کرد.

این جنبش در پایان اظهار داشت: خون این فرماندهان چراغ راهی در مسیر مقاومت و آزادی خواهد بود و جنایات اشغالگران مانع از تداوم مقاومت و جهاد تا آزادی و بازگشت به اراضی اشغالی نخواهد شد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار